• Welkom

  Welkom bij ”De Bonsjes”   Hier staan onze reisverhalen, te beginnen met een van onze laatste vakanties, die in Vietnam. Maar ook onze eerdere vakanties komen hier stukje bij beetje te staan, houd de site in de gaten:-)

 • Indruk van Thailand

  Ja, die eerste keer Thailand zal ons lang bijblijven. We hebben er genoten van de gastvrijheid en de vriendelijke mensen. Ons eerste verblijf was aan de kust in Jomtien daar hebben de eerste paar dagen voor uitgetrokken, lekker luieren aan het strand. De tweede dag kwam zoonlief ons wekken’ ‘Er staat een limousine voor om ons op te halen voor een surprise.” Nou is het woord ‘limousine’ niet bepaald een limousine die wij hier kennen, ok het was een aardige auto maar niet met de luxe zoals wij die kennen. De chauffeur bracht ons aan de vergaderzaal van een verderop gelegen hotel, waar we met alle egards worden ontvangen. Uiteindelijk…

 • Gambia

  Tot mijn verbazing ontmoet ik een bekende, althans, zij, Linda komt naar me toe, ”Ik ken jou, jij werkt toch in de brandbeveiliging?” Wat blijkt? Linda werkte bij een bedrijf waar ik regelmatig de brandbeveiliging controleerde.

 • Marokko

  Als we vertellen dat we regelmatig naar Marokko gaan, worden we met verbazing aangekeken.. ”Marokko? Dáár zou ik nooit naar toegaan.” of :”Daar heb ik nou nooit aan gedacht.” En ook: ”Wat heb je daar nou te zoeken, je kunt net zo goed naar Rotterdam gaan.” Wij weten inmiddels beter en komen er graag.