Thailand

Een land wat we ook graag bezoeken is Thailand.
We zijn er inmiddels vele malen geweest, de eerste keer dat we er waren was in 1997, onze zoon was daar via omzwervingen terecht gekomen, of we hem op wilden komen halen, we hadden hem al 9 maanden niet gezien, na zijn afstuderen maakte hij een wereldreis en wij wilden hem heel graag óók wel weer eens zien, dus besloten we aan zijn uitnodiging gehoor te geven en zijn we in het vliegtuig gestapt.
(Dat was onze eerste keer dat we vlogen, ehh ons lieten vliegen, door China Airlines.)
Maar een paar dagen voor de grote reis zijn we naar Aviodome geweest, om de vliegangst van vrouwlief te overwinnen, we ontmoetten daar een gepensioneerde piloot die haarfijn uitleg gaf over hoe het vliegen in zijn werk gaat. Dát maakte dat vrouwlief haar angst overwon en moedig, zij het met enige kalmerende pillen, aan boord van het grote vliegtuig stapte.

Na een vlucht van ruim 11 uur landden we in Bangkok, blij onze zoon weer te kunnen ontmoeten. Na een emotioneel weerzien gingen we het land in.
Het vervoer ging met een busje met chauffeur, het begin was ijzingwekkend, in en hevige regenbui raakten auto’s vóór ons in een slippartij, echter loodste de chauffeur zijn vervoermiddel behendig door de ontstane ravage heen.
Dat was onze eerste kennismaking met Thailand

 

Binnenkort meer over Thailand

 

[rl_gallery id=”1184″]